LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Wednesday, February 23, 2011

saRapaN Pagi yg BusUk!!!

Slam smua...
Korg smua pnah dgr tak "SARAPAN PAGI YG BUSUK"?..ermm jrang dgar..xpnah dgar..atau buat2 xdgr.. 
Kata org bgun pg2 mulakan degn syuman..Petua awet muda2. As lg as we knw, Semua mghrapkan srpan pg yg brkhsiat n bleh bg tnga..Tapi ad jugak taw srapan pgi yg bsuk..ermm maksud busuk???
 subjektif tuuu..sgat subjektf..mcm2 kta bleh tfsir kan. 
mak cik n pypunya..ape kesss
Btw wat i mean by "sarapan pg yg bsuk" ni ala2 bgun td0 je u heard smetin yg xsdap d dgr..hooo bikin h000ttsss..mst korg pun pnah rse kan. Yela, bru bkak mta je dah d hidgkan hdgan halwa tlGa yg agak panassss!!! 
Arrrggghhh
Resepi srpan pg ni klu nk taw adlh hasil ide0logi bad HbiT 0rg or better kta gelarkn dya CheF yang agk brpglaman la dlam bdg yg memg mnjdi hbit dya nie..Haa korg smua jgan nak mencplk plak hsil kerja Chef trsbut c0z Hak dya tetap hak dya okkk..000pss..trlbey suda.. sbnrnye xska la ngan hbit ceni..
S0, nasihat sya kita knala cuba buat sesuatu lbih baik dari hari semalam n yg pting kt kna engt kta ni hdup brmsyrkat..sooo..xslah klu kta sma2 berkgsi smuanya bersama..bru la kta dapat mrasai knikmtan dalam mnjlinkn pershbtan or wateva r/ship stts. Bertukarla pada sarapan pagi yg wangi..peace

Senyumlah slalu

No comments:

Post a Comment