LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Sunday, August 11, 2013

REUNION RAYA 5ST 2013

REUNION RAYA 5ST 2013
Assalamualaikum

Alhamdulillah majlis reunion with my ex classmate 5ST SMK Batu Melintang (SMKBM, Jeli, Kelantan) untuk tahun yang kedua berjalan dengan lancar dan jayanya. Agak exhausted jugaklah penganjuran tahun ni coz aku yang kena incharge start daripada planning, invitation sampaila ke makanan. Pergh ayat “penganjuran” bunyinye mcam event besar je, memang ar berbesar hati haha.  Besala kitorang rotate person incharge n biasanya kena pada yang bujang..haha amik kau. Last year Reunion 2012 Aniey yang incharge, erm setakat ni semua pmpuan yang jadi kepala bila la turn boys plak tak tawla. Watevala yang penting kitorang dah berjaya kumpul balik after about 8-9 years tinggalkan SMKBM. Even tak semua yang dapat attend tapi syukurla masih ada yang sempat n sudi luangkan masa, maklumlah setahun sekali je jumpa kan coz masing2 bz ngan keja, family, anak bini, anak kucing..e’eh anak kucing unt yang bujang mcam aku je haha.

Potluck from us
Kali ni disebabkan aku yang incharge n nak memudahkan kerja aku surela aku pilih tempat yang dekat ngan umah aku. Venuenya kat Dewan Serbaguna SK Batu Melintang, haha sebelah rumah je kot. Menu utama sah2 aku gak yang kena prepare, nasib baik aku ramai bibik2 kat rumah bolehla tlong2. Just prep Bihun sup je then yang side dish masing2 bwak potluck. Ape2 pun thanx lot kepada kawan2 yang sudi luangkan masa unt datang reunion n berhari raya bersama siap bawak anak bini bgai jeles I (haha), kome tggu turn aku plak bwak laki aku ea..haha.. Ok lah, klu membebel ni lambat nak brenti..jom kita lyan je few pic yang sempat snap msetu. Enjoy… See u Geng 5ST SMKBM raya 2014 plak InsyaALLAH.

Prep...
Masing2 sbuk bercerita maklumla jarang jumpa
Ntah ape la yang dibualkan dorang tuh..MatYus n Yie Ladin
Gegels, Erreda (Hubby dya kat atas td yg baju kaler ijau..kawen classm8, jodoh),
Me, Aniey (Ha yang sblah Mat Yus kat atas tu Her Mr. Fiancee, classm8 gak),
Ajah n Eda Dayat memng sempoi
Happy dapat jumpa walaupun tak ramai
Happening gak
Eda ngah melantak lagi..hik2..
Tggu nak kemas2 da ni
Aniey..
Pok Wea
Quis n His Beloved Wife
TAMAT...Tunggu next year plak InsyaAllah
Wassalam