LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Friday, January 31, 2014

My Mum's Attire Nikah+Sanding

Assalamualaikum n Happy CNY..

Erm bosan2 duk umah time cuti gni tetiba rase nak tup tap tup tap kat lappy typng entry ni tuk uolls.. Ekceli its about MY MUM ATTIRE NIKAH..Hehe, Aritu duk umah kemas2 baju kat almari lama sekali tu terjumpa baju nikah n sandng. Erm about 30 years already my mum n dad got married..huhu teruja bila tgok baju tu stil elok lgi. My mum ckap bju ni abah yang belikan, mestila kna simpan baik2 kan. 

Cik Aina pun ape lgi, mula la mintak mysis jadi model tak berbayar jap unt "peragakan" baju nikah n sanding my mum tu. hehe. Thanx ar lyan karenah achik, nila keja aku kalu xda buat ape2 kat umah..haha.  Tapi xda la plak pic nikah my mum cni coz nak kna scan dulu. So k, kalu ada nant Cik Aina update k. Nak tgok sama ada mak nye atau anknya yang cun pkai bju nikah tu..hik2. Jum layan..

Mysis with myMum attire nikah

Kebaya Labuh kain net, kain tu Cik Aina tukar mintak adik pkai kain Chiffon ptih ksong je.

Cantek putih suci 

Cun plak nengok adik I pkai ni..hehe
Now, baju sanding plak. warna black+gold, kain net, Baju Kebaya Labuh..yang ni memang buat mata I tertawan dengan warna n benang emas tu memng menyerlahkan lagi keanggunan c pemakai..ececeh mcam perunding imej lak aku.

Hitam+Gold= Menawan

I like it

Cantik sgat baju ni

Cun Ieyda..
Ha, nant kita tegok version my mum yang pakai plak ea..yang tu memang cun melecun la. Uools sape2 yang suke geledah almari lama n terjumpa baju nikah ke baju sanding mak uools ke pliz share ea. Cik Aina memg suke menda2 cenggini..hihi. Sekadar berkongsi. 

Wednesday, January 1, 2014