LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Friday, January 21, 2011

KeriNduan PadaNYA Yang SATU

Suke dgar lagu nie..tng rasenye..

Rase mcam dri ni kerdil disisiNYA
byak lg yang kurang..bnyak yang kna perbetulkan pada dri ni..
kadang aku lalai dengan dunia, smpai lupa apa yang DIA kurniakan padaku.
Padahal byak yang DIA kurniakan padaku,
maafkanlah YA TUHANKU bilaku tak sempurna.
Izinkan aku selamanya berada dalam redhaMU..
Kurniakanlah aku HidayahMU..
moga aku terus menapak dalam KasihMU 
YA ALLAH


Tuesday, January 18, 2011

CaRa Pakai ShaWL

CARA 1



CARA 2


CARA 3


CARA 4



CARA 5


CARA 6


CARA 7


CARA 8


CARA 9


CARA 10



CARA 11


CARA 12



CARA 13


CARA 15


CARA 16


CARA 17


CARA 18


CARA 19


CARA 20












Monday, January 17, 2011

12 Safar 1432 H

Rasa nak corat coret kat cni plak..hehe
Salam smua, arini kite n kengkawan berpuasa..hurm..ada cta ckit ni..smlam kta da bncg ngan rom8 kta nak tukar moto coz sya ngan kwan nak kna kuar g bli lauk nak masakk..TAPI..nak dijadikan criter..kwan kite bley trlupe..dya bwak gak mto dya..skali pagi tu.."si cincin emas"..kta dapat sms dri kwan kta k'tbh..dya say sory coz terbwak gak moto dya. Then dya ckap ngan kite tggu dya blik jam 11 lpas klas..So..kite tggu la dya..tggu pnye tggu..dya tak blik..kite pun decide kta gerak dlu la..smbil tu kwan kite sms dya tya katne..so kitorg g ambk moto kat tmpt dya..duii punyer la lame..

Pastu kite pun jalan la g pasar besar kat KK ngan kwan..bli mcam2..nak msak kan unt bkak pose..byak sgat bli brg..hehe..risau ni nak masak takut lambat lak dging tu empuk..kite nak masak STEW DAGING..nsib kta engat salah satu petua nak lembtkan dging..soda bkrbnat..hehe..xla lma sgat tggu..so da siap masak kta tggu R0m8 smuua blik unt bkak pose same2..seronok!!!Kenyang sgat2..ALHAMDULILLAH..nant kta pose ag yer..syang kamo smua..K'TiQah, K'Tbah, DaH, C'Tiey, AlyNa n EmiEy..


Friday, January 14, 2011

~ Dil Se~

~Time~

Times go on but im still there..still there n there..dunno when to make a new movemt to my own life..evrybody hve ch00se their own path ways..trgin jga nak mrasa sometin new n begin a better life than bef0re but then not moving anywhere..am i doesnt mke any effort to change my life??? im wondering myself about...i want t0 live behind weat da past dat i hve face b4..trying so hard to f0rget but i cant..cant or dun want??? argh..mke me relly 10sion..
      But then, Thankful to ALLAH, coz masih bagi ksempatan untuk merasai nikmat khidupan ini..DIA kurniakan sya keluarga yang sentiasa menyokong (syang mama & abah, al0ng n adik2), to all my frenz yang tak jemu memberikan kata2 semngt n owez give me a cheerful and wonderful m0ment (luv u za, leza, pah, k'tQah, k'Tbah, Dah, Beb, alyna..and all ar0und me)..k0rang smua tetap dalam hati..thanx ya..Im realize dat ive s0 many people around me loves me much more in any ways of my life...
I really have t0 move on..try to m0ve..h0pe i can m0ve on.
i can d0 it..can do it..
~INSYAALLAH~