LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Saturday, February 25, 2012

Fr0m Beginning to End

you will never come back to me
and you cant do it
please stop doing so, you comfort me like this
if I cant see u
really wanna forget
all about u that hold me
whenever I wanna laugh, u make me cry
u keep me from doing even one thing as I want
whenever I miss u, I break down like this
even I try to forget, I cannot do it
even though i try to forget
I cannot do it
I didn’t realize loving one is so hard like this
[..i will continue to love u..just keep me in ur memory becoz I’ll carry our memories to my grave]

From : Winter Sonata

Tuesday, February 14, 2012

DIA Lamar Saya!!!

Ada Sorg Hamba Allah ni pgi2 lgi da sms kiter..n lmar sya siap bertanya 
“sudikah saya menjadi _________ dya nant?????”.

Wiilllll uu...erk erk...
cik tiey Huhu at1st Terkedu n terharu I, tapi bla pk2 blik malu la plak..hehe. Ni smua gara2 Cik Tiey Ibtisam la yg msg sya pg2 mtak sya jdi pgpit dya di hari bhgia dya yg bkal menjelang April 2012 nant. 


Hihi.. saya pun terima la lmran dia tu n Insyaallah sya akn trun ke Melaka nant unt tlong awak yunk (Cik Tiey)..
 kite tggu n lihat je nant k…




Date with myBFF


Salam..
~~1/1/2012 telah menemukan saya dengan my dear BFF~~, 
huhu seronok sangat dapat jumpa n keluar jenjalan sama2..Terubat rasa rindu kat dorang smua. kitorang kuar dari rumh msing2 dari tempat yg berbeza n jmpa la kat Mid Valley. C Leza wif her beloved Fiance, C’pah plak ngan BoPren dya (Herul) n I sorg2 jerk..hihihi..



smpai je kat sne trus p soooru!! dlu( bak kta Staf Alimin mse kdet dlu)~~
Mansau2..
Sooooruuu dulu

Tri0...me, pah n leza


Then after dat we all p main bowling..seronok dooo bla engat blik..Saya pun da lama x main bowling ni..Syok habis..kitorg jalan smp mlam p Times Square plak..
huhu jalan smpai xengt dunia… smpi tren last pun da abis..al maknanya bermalam la kami dkat KL Sentral plak..ape bleh buat, gara2 rndu sgat ngan BFF smpi tdo sme2kat c2..

C'pah tito..huhu

Nsib baik la ad adik Aam (Leza’s Fiance), dorg la yag anta kami blik dkat jam 5 pg bru smpi umah..huhu..inila kngan yg pling xbley lupe..ape2 pun saya happy sgat dapat kumpul smua ngan kawan2..miss u myBFF..