LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Wednesday, July 4, 2012

PERTUNANGAN MYSIS. EENA & FAUZI


Salam uollss..
Bru ad mud nak update entry about mysis e-day. 30 Jun 2012 Bersamaan dengan 10 Syaaban 1433 H..Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar wlupun mjlis agak simple jer..
Mysis Eena
At last mysis selamat menjadi tunangan orang..tengah berdebar2 unt buat persediaan kawen lak dya skang ni. Erm for da 1st time kiter kena buat persiapan hntran, mini plmin n bunga tgan unt mysis..huhu..agak messyy..btw i'll imprve dat..ape2 pun thnx 2 Cik Tiey coz byak tnjuk ajar n inspire me in dat way..thanx yang..jom layann..

Hantaran Tunang 1

Hantaran Tunang 2

Hantaran Tunang 3

Serba sdikit love story about my sis n dia pyer incek tunang: dorang ni kenal mse PLKN dulu kat Perak..so dah agak lama jugak la hubungan dorang ni. Msa dorang knal tu tahun 2006..skang dah 2012..ermm lama2.. Alhamdulillah hubungan dorang kekal sampai sekarang la. Insyallh smoga berkekalan hingga ke akhirnya.  Happy for u mysis..jom kite lyan snap dorg...

Saat jadi tunangan orang...
Mini Pelamin DIY

Hantaran dari pihak lelaki
Huhu..dats all around mysis e-day event...kite lak mcam truja lebih ni..hihi. Ape2 pun i wish u happy owez mysis...Moga Abadi HendakNYA..Insyaallah. Bye..Wassalam

p/s: sowi..pictre a bit blur...


No comments:

Post a Comment