LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Thursday, June 28, 2012

CAFI SKSP 2012 @ Teluk Kemang, PD


Salam frens..

Alhamdulillah setelah habis exam..lega sangat. Sempat lg geng SKSP p picnic @Teluk Kemang PD, trip 4 2days n 1nite..Camp Fire SKSP (CAFI 2012). Da best with SKSP group. Luv u ollss..

Gugulz SKSP

Around picnc xtvt in PD:
Dalam 12 org grup SKSP yang join gathering ni n 3 org lagi xdapat join..Kak Nida n Zaman masing2 bwak anak..huhu lagi sronok melyan krenah budak2..xdala bosan sgatkan..at 1st kitorg gerak dari rumah (Cheras) naik train kat TBS ke Seremban..Then dari sana Kak Nida yang pick up us p umah dya dulu. Smntara tggu jejaka2 (Man, Hafiz n Piju), we olls lunch kat umah Kak Nida then siapkn brang2 unt dibwa ke PD..huhu..Da xsbar nak tgok laut..winduuu laut (mcam kat KK dulu)..




Dah sampai smua kitorang bg can kat Jejaka lunch dlu the gerak dengan 3 buah keta ke PD, about half an hour je..Smpai sana trus nampak laut..huhu bestnyer..Ptg tu trus kmas2 brang dalam khemah, Then yang paling penting tgas kami adalah pergi riki kwasan lu..haha..Ekceli mlam tu kami nak buat surprise party 4 Trio bufday (Wanda, Kak Nida n Hafiz)..Ada helah tu..kami buat dalam game (Running Man) supaya dorang tak syak kami nak buat surprise..kasi gmpaQ la kan!..



Kak Nida mcam biasela mcam mak2 gitu..masak2 siap suruh kitorg p mandi pantai sambil bwak bdak2..hihi..Thanx akak..Mlamtu Cik Aina kuar jap ngan Man coz nak bli kek n byak la helah bgtaw dorg knape I nak kuar..huhu..terpaksela tipu sunat..sowi uoolss..
Lpas blik bli brang kitorg trus dinner BBQ ngan nasi goreng, ad ayam, sosej, jgung bakar, sweet potatoes..nice..kekenyangan dihentam makanan. Malamtu trus continue ngan game.1st game is “Poisonous Box”..nice..yang paling syok bila part last yang smua orang kna buat gaya orang sakit (ada yang cacat, mabuk la, epilepsy, gtal, mcam2..)..huhu..da best la korang memang sporting habis.


Gegel lg

Then trus kitorang sambg ngan game “Running Man”..punya la byak instructions kna bg kat dorang.. bg grup, bagi tempat..haha..smuanya helah belaka.. Kak nida, Wanda n Hafiz kami letak satu grup..n tanpa pgthuan dorg kami buat kertas undian tu semua dalamnya tulis 1..haha.. gara2 nak satukan dorg, senang kami nak surprisekan nant. Dah semua grup gerak tempat masg2..dorang kena berusaha cari kat mna grup lain dudk n rampas sticker dr grup lain.. Kami punya la merancang unt game tu nak nampak real..padahal helah supaya kami dapat buat persiapan surprise bufday unt dorg..mse dorag gerak tempat dorang la kami dua grup lagi bergabung sediakan kek, popper, spray..haha..Last skali bila dorang dah nak smpai dekat punya la lama dorang nak dtang dekat dengan kami..dorang btul2 takut sticker kna tarik..padahl kmi da xxsbar nak mensurprisekn dorg..huhu..sampai berpluh2..Akhirnya kitorg trus nyanyikan lgu bufday brulah dorg sedar..hurm..xbpe nak surprise da..tapi takpela..korng btul2 nak main Running man kan!hahaha.


Lpastu trusla ptong kek n ada ucapan dari bufdy guls n boy.. n semua kna buat ucapan sepanjang perkenalan kami bersama di SKSP. Ada plak yang buat smua org touching. Piju nyanyikan lagu unt bufdy guls n boy smpai smua yang lain pun ikut tertouchin’..huhu..nice surprise from Piju. After dat kitorang buat exchange presents..Heyppp..

Piju buat org touchin'

Tomorrw mning kitorg brkst 2gather then p min banana boat..huhu..best..siap kna selam air..pastu apelagi trusla kami buat game dalam air n mand sampai kecut kulit2 hihi..Seronok..

Mandi Sakan no!

B4 b’tolak blik, we olss brenti bli souvenier dulu n trus blik ikut KTM Seremban. Nice Journey…thanx2 all my frens 4 giving this wonderful frenship..Such a wonderful…

No comments:

Post a Comment