LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Friday, November 2, 2012

Pernikahan Adikku : Eena & Fauzi


Salam all frens,

Belum terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha… Erm raya Cik Aina tahun ni tak terasa sangat, maklumlah kena buat persiapan wedd adik kesayanganku Eleena n mybrad in law Fauzi. Perkahwinan dorang berlangsung pada 27/ 10/12 bersamaan dengan hari Sabtu iaitu hari raya kedua. 

Majlis akan nikah Cik Eena ni berlangsung pada sebelah pagi, manakala persandingan diadakan selepas zohor. Segala persiapan hantaran diaturkan oleh saya dan dibantu oleh myfren (Sylviria) n adik2... kredit unt semua, hihi. Temanya adalah warna pink purple n krim, adik saya juz sewa set bilik pengantin je… tak ambik pelamin…very simple n sweet. 


Adikku dalam persalinan akad nikah..Alhamdulillah


Barang Hantaran
Cincin perkahwinan
Tafsir Al-Quran
Jam Tangan
Kemeja T dan Seluar
Set Tali Pinggang dan Dompet
Set wangian
Kain Pelekat
Coklat
Buah-buahan
Bunga Pahar
Hand BouQuet
Hantaran menggunakan bunga tisu n reben rozek jer unt hiasan..juz very simple

Hantaran: Cincin, Tafsir Al-Quran n Jam Tangan

Hantaran: Kemeja T & Seluar, Set Tali pinggang & Dompet, Buah2an
Hantaran: Coklat, Kain Pelekat, Set Wangian
Kasut & Bunga Pahar
Hantaran dari Pihak Perempuan
Alhamdulillah, semua dah selesai dan selamat. Semoga Tuhan berkati hubungan kalian hingga ke akhirnya.