LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Saturday, March 2, 2013

Kembara Dejavu Di Kinabalu Part 7

Assalamualaikum
Last entry for my vacation in Kota Kinabalu, Sabah.
Hari last ni I ajak my skuad (Pijut) p Tamu Gaya/ Gaya Street. Saje nak p shopping2,beli souvenier unt my famly n frenz.. kat cni paling best jalan coz kta boleh dapatkan mcam2 benda kat cni, drpd makanan, pakain, brang kraf, aksesori...petshop pun ada taw..nice
Jum kta enjoy this pic..

Arnab..ngee
Aksesori..nice2
T-shrt unt adik2 ku..hehe
At last dpat jugak I cari idaman hati ni.. Tasbih Tiger Eyes 
Ole2 unt my fren Selipar Batik, I suke sgat
Kuih Tiram susu ngan Keropok Bayam..sedap taw
Sekitar Gaya Street..tempat yang menjadi tumpuan

Tengok..kitten pun kta bleh dpat kat cni taw

Huhu, bersesak smua..

YaAllah tembamnyer..sapetu?

Banyak kan tanglung..maklumla..CNY da dkat kan

Siap ad persembahan tarian singa


Alolo cutenya doggyy ni..siap ad hpone lg,, snang nak trace kalo hilang kot..hihi

Selepas lebih kurang sejam lebih jenjalan kat Gaya Street, I ngan Pjut gerak ke Pasar Filipin coz nak cri lg ole2 yang boleh dbawa blik nanti..hehe. Then, I move 2 KK Plaza coz nak g kedai kerongsang..kat cni lebih murah cket berbanding dekat Pasar Filipin.

Ni ha Kopi Tenom ole2 unt my family..

Ikan keropok..Pasar Filipin 
Rumpai laut aka Kolagen yng my mum nak sgat..
Best sgat dapat shopping last day..hihi puas hati jalan. Byak jgak I membeli sepagi je..

Kerongsang mutiara for my family members
Erm kat bwah ni plak ekceli brang2 yang I dapat mse p Kundasang aritu..Bru amik gambr..hihi..Jum kta tgok ape yang I catch kat sne.
T for my brothers n frenz

Handbag n Batik Bagpack.. I love it so much

Unik kan beg btik ni..nice..melambangkan ciri Kemelayuan gitu
Royal Jellly unt my grandfather
Cute Tshirt unt anak buah kesayangan (Haikal & Harith)
Tuhau made in Sabah only..dah siap packing tu nak msuk luggage kan
Lebih kurang jam 1200 tghri I da blik UMS semula unt pcking brang n buat ape yang patut..Huhu sedih plak dah nak tinggal bumi Sabah. My skod Rasyad n Pijut hantar p KKIA Terminal 2. Bye Sabah, I'll come again  later InsyaAllah. 
At last hbes ...TAMAT jugak episod Kembara Dejavu di Kinabalu about 1 week here. Alhamdulillah evrytg is fine here. 
Sayang Kinabalu..
~TAMAT~
Assalamualaikum wbt

No comments:

Post a Comment