LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Friday, March 1, 2013

Kembara Dejavu Di Kinabalu Part 5

Assalamualaikum... jom kita sambung my Kembara Dejavu Di Kinabalu Part 5. Huhu pejam celik dah smpai part 5. Sorryla tak sempat nak update smua skaligus. I'm quite so bz lor.. Klah jum kta teruskan...

Otw balik dr kundasang haritu malam ktorang sggah kat Upside Down House. Tempat yang I nak p sgat2, kan sblum ni asyik dgr org bercerita je kan..so I'm here now..Even kepenatan ngan fever n cough, I still wanna explore what the best things here...Lets join our photos here!!

Our Ticket is ready...Gooooo..
Tiket masuk RM 10/person. I rase mcam kurang berbaloi ngan tket RM 10 coz tarikan kat cni masih lgi kurang n xbyak yang visitor boleh explore. Tapi view memng dah cantik cni.Ape2 pun memng best.  
"Kancil" Upside dwn ..

ooo Really amazing..

My darling take a pic..mysterious gitu dalm gelap

Trio SKSP hihi 

With a lil brother "Nanak"

Syl n Wanda nak naik kereta ea..korang kena terbalik dulu
Tong..Tong..Simbolik nak msuk Rumah Terbalik ni

Owh no, basikal pun terbalik

Berposing lg..Xnak lepaskan peluang..hihi


Kitorang masuk xlma pun kat dlam ni coz bla masuk cni smua rase pening. Maybe sebab smua brang dalam rumah duduk dlam keadaan terbalik. Fenin..fenin..


Nak blik da..
Hihi, lepas round2 dekat Upside Down House, kitorg trus gerak blik KK. OTW blik tetibe perut berkeroncong mtak diisi, so brenti makan dulu kat Indah Permai (IP). Perut dah knyang, ape lg trus blik hotel d KK, ngantuk ooo. Engat nak ready jd sleeping beauty, tapi xdapek lak coz c Wanda bwak jumpa kwan dya dulu (Geng2 Sarawak kta tokk). So kitorang di bwa kluar minum2 n hgout dkat Pantai Tanjung aru. Mkan plak satey..huhu Alhamdulillah sgat kenyang. Blik je I mand n terus siap nak tdo..tapi terhalang plak oleh batuk2..huhu.last2 lena mcmtu je. Okeh..nant i'll b updte for da next part ar..
Wassalam.


No comments:

Post a Comment