LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Monday, June 17, 2013

Mount Jerai Challenge 2013

Assalamualaikum semua..
Taadaaa..lama menantikan entry ni keluar at last dapat jugak.. U know what after my VIVA voce examination aritu kita dah arrangekan my outdoor xtvts unt isi msa lpang yang ada n sambil2 release daripada pk soal study. I'm joined Mount Jerai Challenge of coz with my Redboool Runner group. 

Event tersebut berlangsung pada 15 Jun 2013 yang diadakan di Muzium Arkeologi, Lembah Bujang Kedah. Cik Aina bersama dengan group members yang lain bertolak dari KL dalam jam 9pm, konvoi 2 biji kereta. Macam biasa yang lain smua lelaki dalam 6 orang then I sorng gegel..huhu. Guys naik keta ngan si Nik n I ofcoz la naik ngan my senior, Kubeb. Puang pang pung pang brenti sna sni RnR la, ambik geng wateva sampaila dalam jam 4 lebih di Lembah Bujang. Itu pun setelah berhempas pulas I jadi Co Pilot to Kubeb, mcam2 da kna bebel ngan dya..huhu.  

Lepas Subuh tu kitorang trus bersiap2 n stretching skit..msetu YaAllah mengantuknya mata ni rase mcam nak cancel je pnjat gnung tu tapi tula rugi plak dah alang2 sampai kanso tekadkan jugak naik. Alhamdulillah syukur dapat jugak menakluki Gunung Jerai ni walaupun smpai kaki I terseliuh dua kali n terpaksa trun pakai tongkat kayu..huhu..Syukur smua selamat. Jum layan da pic yang sempat snap..thnx to SEANWORLD for da pic.



Inila geng2 Cik Aina yang join challenge..dorang smua mantop2 tak mcam makk..hihi

Sempat lg my brad Ian snap pic


Cabaran Bermula

Yeah daki jgan xdaki..orang da trun aku msih lg menapak nak naik atas

Footstep with Mr Seanworld n da geng

Subhanallah cantik sgat pemandangan hutan yang terbakar ni

Our Lil Brad Ian dapat prize u..cayalah wit Kush
Lepas tamat challnge n penyampaian hadiah, kitorang terus blah n antar geng, Pn Zulaiha n p makan2 dulu pekena mee bandung huhu..Lebih kurang jam 2am bru I sampai rumah. Alhamdulillah selamat sampai n yang paling penting moment2 pendakian di Gunung Jerai the best.


No comments:

Post a Comment