LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Wednesday, December 4, 2013

Penyatuan Dua Hati ~Aliza & Zaiham~

Assalamualaikum guys
As I promise, I will update the entry about myBff Aliza’s wedding. Alhamdulillah last week 22/11/13 at 10pm Aliza dah selamat n sah jadi isteri kepada Zaiham Yaacob. Seperti yang ditunggu-tunggu, my geng which is me, Aliza, Cpah, Zaleha n her beloved husband Jojo dapat berkumpul sama2. I really miss that moment so much, teringat waktu study sama2 di UMS dulu..huhu.



As we planned before, me , C’pah, Zaleha n Jojo melaporkan diri sehari sebelum Leza’s Solemnization which is hari khamis semua dah ada kat Kota Bharu. Malam tu dah sampai sana macam besala tolong bakal pengantin apa yang patut kan, kena pakaikan inaila..lyan bagaikan princess gitu. Tugas kite jadi assistant C’Pah pakaikan inai unt Leza n jga dya xmo bg rosak inai. Maklumla C Leza ni kalau dah tido memang xengat dunia.. alih2 jam 630am jugak baru dapat tdo n jam 8am da bgun nak p knduri. Akad nikah berlangsung pada 22/11/13 (santek date) jam 10am.
Pengantin sempoi..mcam2 la hang ni Alizee
Seronok bile berkumpul wit myBFF

Alhamdulillah..sah menjadi isteri kepada En Zaiham Yaacob

Pn Aliza (uhuk2) & En Zaiham (terus tkar status)
On her reception 

Me, Cpah, Za n Leza's Mom
Cian budak ni ha..tolonnngg..

"Single"...single la sgat..

Selamat Pengantin Baru Aliza & Zaiham
Sama2 la kita doakan kebahagiaan rumahtangga dorang
SSOOOO!!!!..the next person is...AINA aka ME orrr C' PAH??
Hahaha..sabor je..mane2 pun xkisah..ada jodoh ada la tu kan. Mesti update punyer nant.
Orait bye Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment