LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Monday, November 18, 2013

Oh Nooo!! MyBFF aka MySKUAD akan Dikidnap Tak Lama Lagi

Assalamualaikum..
huhu...pnah tak korang punye BFF dikidnap? Ha? Tak penah? Kita penah tau, kali ni dah masuk kali ketiga BFF kita kena kidnap..Sabar jerk..huhu.. 

Rilex rilex..yup memang BFF kita nak kna kidnap..tapi "kidnap" yang sah la..kna kidnap unt jadi bini orang..hehe. Uools tau kan my geng 4gar-this (Me, Cpah, Leza n Leha) Bff yang memang rapat dr study dkat UMS dulu lagi..Zaleha dah kwen..Ermm myBFF yang bakal dikidnap pada 22/11/13 ni is Aliza Utama dengan pasangannya Zaiham. Huhu sdiy...nant tinggal lah kite berdua ngan mBFF Cpah je lagi yang blum kna kidnap. Ekceli taklah sdih sgat, im very very happy for them hehehe. Sape tak happy tgok frenz nak bina masjid n ofcoz kita nak tgok dorang bhagia kan. 

MyBFF..Leza, Zaleha, Me n Cpah. Mse ni Zaleha yang kna kidnap..
tau sape kidnap dia? tu ha ..tu ha yang kat bwah tu cer tgok bwah..C Jojo my Skuad


Alamakkk..Za pass baton rupenya Leza yang dapat..
adoyaiii pnat aku melangut
Anyway, bersyukur sgat2 bila tgok kwan2 aku happy and sbar nak attend kawen c leza ni. Kad pun da sampai kat umah memang sah2, wjib pergi ar ni, kalu tak maunye mengamuk C Alizeeee..hihi. Makanya tinggallah kita n CpaH terkontang kanting berjuang sebagai bujang lagi..hik2..ngade2 tul.

Kesiannn..tinggalla dua orang ni lagi ha
Walimatul urus..

On her E-Day..Luv u dear
Tahniah geng..May the bond of ur love be strengthend all da time. Keep the faith, love n trust each other. Semoga hubungan yang dibina kekal hingga ke Jannah..Hope jugak nant kita still bleh lepak sma2 lg ar..miss u all my gurl. Tak sabar nak tgu majlis Leza..Nantkan entry bout her wedding plak ye.. bye Assalamualaikum..feeling excited!!!

No comments:

Post a Comment