LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Friday, May 24, 2013

THESIS-DONE

Assalamualikum...

After  a few times aku mensilentkan diri..huhu..jz busy with my thesis writing. Setelah banyak cabaran, dugaan dan halangan yang kena redah, at last dapat jgak menyiapkan penulisan thesis. Sangatlah terseksa nak menyiapkan ni..huhu..but I know i'll  miss all those things dat i've faced to complete my study soon. Almost everyday tidur sampai lewat subuh, then wake up pergi ofis untuk practical lagi, sangat menguji kesabaran. Kadang-kadang memang tak tidur langsung nak menyiapkan keja ni. 

Berkampung di library PPUKM
And almost everyday jugaklah p jumpa my daddy aka my supervisor (Prof Madya Dr Abd. Khalib B. Latip). Sbar aje Prof tu agaknye bla semak my writing..huhu. soorrryy Prof. Btw thanx lot to him coz banyak jugak dapat belajar wlupun blik2 kena tgur, kena betulkan, kena edit itu ini..welll, dah namanya study...kesilapan adalah suatu perkara biasa, but then bila belajar dari kesilapan, dats become a lesson. Thanx again Prof. 

Bile tension mula melanda..mulala menconteng sana sini..huhu
Also so big big big THANK YOU to all my SKSP (Sarjana Kerja Sosial Perubatan) frenz coz u all memang da best ever. Banyak bagi semangat, stay up sama2 especially to Geng Midah (Wanda, Mandak, Zue, Syl, Naurah n Mimi). InsyaAllah usaha kita akan terbayar ckit masa je lagi. Of coz thanx to my family yang tak penah jemu bg semangat, sayang sgat mama ngan abah.

Dah jadi pkerja di Lib PPUKM plak..hihi

Dah ready nak anto..huhh..Alhamdulillah lega
Now, juz waitin' for our VIVA coming soon..huhu. Left one step to go... Hope everything gonna b fine then.Huhu.. VIVA come to me... Get well prepared..

My Schedule...
 p/s: Gud luck to all my SKSP frenz and to all students out there.. juz move on...

No comments:

Post a Comment