LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Saturday, May 25, 2013

Last Day JKSP PPUKM

Assalamualaikum...

Huhu...nak taip entry ni ada rasa happy n sad also..yela ini kan kisah bagaimana saya dan rakan-rakan menghadapi hari2 terakhir menjalankan latihan ilmiah di Jabatan Kerja Sosial Perubatan PPUKM. 


Kebetulan hari ni jugak lah kitorang kena submit disertasi. So xsempat nak bermesra-mesraan or farewell ngan geng JKSP. But then, sempatla bergambor sana sni kat opis..rindu JKSP PPUKM n Geng Midah.


Apa2 pun syukur Alhamdulillah kerana kami semua geng SKSP berjaya menghabiskan latihan ilmiah selama 7 bulan ni. Mcam-macam pengalaman yang kami dapat dari segi pengurusan kes, kemahiran komunikasi dengan rakan sekerja n pesakit..banyak sangat kenangan kat cni. Thanx to all JKSP staff dan rakan2 yang x jemu memberi dorongan sesama kita.. LOVE SKSP n JKSP PPUKM. 

No comments:

Post a Comment