LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Wednesday, February 6, 2013

Kembara Dejavu Di Kinabalu Part 1

Salam dear,

Uoolls ape khabar? hpe smua dlam keadaan chat wlafiat n sntiasa berada dalam kberkatanNYA. Engat tak entry Sabah Im Coming? So, as i promise kali ni Cik Aina na updte psal holiday kat Sabah last week. Alhamdulillah Cik Aina dah slamat pergi n blik. 
Breakfast dulu kat OldTown..
Bergambo ye Cik Syl!!!
For Part 1 juz about perjlann ke sna je. Pg 20/1/2013, Cik Aina ngn 2 member lg (Syl n Mandak) bertolak ke LCCT ngan teksi. sampai sna trus tmankan c Mandak Check In luggage. Nak dijadikan citer lak terserempak ngan football player (Team Kedah), nak2 nampak plak Badrol Bakhtiar..huhu..xcited sgat, trus bergambor la..rupenye stu flight..hihi..
Peace Bad.
Excited sgat nak pijak bumi Sabah kali ni coz da lma xp cni, last kat Sabah 28/2/2011..Rindu2 ngan time study dulu, ngan skuad, banyak la kngan pahit manis kat cni..tempat yang byak mngajar aku menjadi seorang insan yang lebih matang... Syukur Alhamdulillah 
Ish banyak lak bebel, sowi..jomla kta lyan pic je
Dalam flight pun sempt lg bergmbo..
Kitorang sampi KK dalm jam 3lbh then abg Syl fetch kat KKIA Terminal 2. Trus dya bwak p mkan kat Tanjung Aru Beach 2..huhu dapt lpaskn rndu kt cni..best2
Da nak smpi..cantik kan pesisir pntai..
Indahnya ciptaan ALLAH SWT..
Then aku trus d hantar ke Kg E UMS coz xda kwan lg nak stay hotel, Cik Wanda Kiyah xsampai lagi..tup2 aku dhantar ke MARKAS PALAPES UMS. Ni smua gara2 C Pjut n Rasyad (Skuad  Palapes) suh sggah sna.  Sgan wooo msuk markas pakai bju biase..huhu..sabor je

Wif Tn Rasyad (Huhu, YO paling senior bha e2)

Wif Pn Pijut..Tabikk Puan

Posing..posing..lalalala
My Kg E UMS...rndu tyme stdy dulu
Best sgat dapt lepak markas lu, jumpa Tn Anip (Ajutan Palapes UMS), staf2 yang lma2 (da ramai yang bru, kite da xknal pun), jmpa my junior, super2junior..Siap lg dblanjekan Pizza oleh Tuan Anip (Alhamdulillah, rezeki).. Sudahnyer, malam bru blik kg E..tumpang bilik ye Pn Pijut!
end Part 1

To B Continue..
Wassalam

2 comments:

  1. awok dh bam² lah...heheheheh...

    cpt² tgu part 2 lak..

    ReplyDelete
  2. memg sgat bam2 akak oi..sya pun da tak taw nak kruskana blik mcmna..kuat mkan sgat2..hihi..tggu part 2 taw..thnx darling

    ReplyDelete