LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Monday, May 28, 2012

My Classmate Bufday Party


Sepanjang bulan 5 ni ada dua orang classmate cik Aina yang sambut ulangtahun kelahiran.. Sorang Zaman Ali (22/5) n sorang lg Hafizu Rahman (30/5). Then, kitorang semua satu kelas sepakat untuk make a bufday party for them secara berasingan la. So, mula ngan bufday incik Zaman Ali dlu then bru Hafizu..ikut tarikh dorg lhir la..Means ada dua party..huhu..mam je kjanya. Jom kita view party dorang.


Bufday Zaman Ali
Actually tak terpk pun unt buat party ni..juz wish je.. tapi kengkawan kat kelas buat surprise dlam gya yang sgat sdrhana. Waktu lunch ade geng2 yang kuar p cari present untuk Zaman without his knowing..kuar ngan mak jemah a.k.a Mohd Hafiz Yahya. Dorang kuarla  p VIVA MALL, Cheras. Cik aina xda msetu, da blik umah before lunch time coz get PMS..huhu.. Pastu dorang blik citer je kat kiter. Erm katanya dorang bawak abg Man Zaman Ali p Kafetaria KTDI (Kolej Tun Dr Ismail) je coz itula tmpat yang paling dkat n kjar msa jgak kan.. So, dorg wish kat sane bli mini choc moist un celebrate..Pastu dorg bgla present time tu jgak..dapat bju kemja uollss..suka abg man, warna merah lg tu..speechless dya..huhu.Jum la kta nengok pic2 yg ad ni..


Surprise from His Wife n Son (Kak Za n Hanef)
Hanef pun sambut bufday dya bbrapa hari lpas ayahnya (27/5)


Dap kek yang Abg Man Blanjer..Thanx 
Engatkan hbis sampai situ jer..sekali esoknyer 23/5 waktu lnch aftr Jurnal Club abg Man ckap jgan blk dulu coz dya nak blanja mkan smpana bufdY dya.. so ktorg pun cam biasela tggu kat kelas kan smentara dorg p bli “menu” unt lunch. Menu yang abg man beli rupenyer Cheese cake and Choc Indlgnt Cake from Secret Recipe (very secret uolls). Maunyer tak, sampai dua biji kek, besar lak tu..huhu kekenyangan kmi mkan..hmm yang specialnya, Mak Jemah ( Hafiz) siap buat persembahan khas unt abg man. main piano dalam ipad dia..haha bergelak ktawa la kami smua. so heypy.. Sykur sgat2 dapt geng2 yng satu kpala, sporting mcam dorang..Korang memang the best la.



Special present from Jemah (Hafiz Yahya)

Wait for another one entry about my Clssmte Version Hafizu Abd Rahman lak yer..ok c later uoolss..Luv SKSP 2011. Salam

No comments:

Post a Comment