LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Tuesday, August 16, 2011

ALHAMDULILLAH..AKU TERIMA SURATNYA..


Salam kwan2 smua..


 I was so very happy coz Cik Aina da terima surat tawaran rasmi from UKM unt join pstgrduates study..huhu..Alhamdulillah akhirnya impian tercpai setakat ini. Pengajian Sarjana Kerja Sosial Perubatan..Insyllh. Maka, bermula la saat dan tikanya nanti yg Cik Aina akan kmbli merasai student life..im c0ming UKM..xsbar rasanya. After Eid nant sy akan rgstr kt Bangi. Kengkwan sape yg stad kt sne (UKM)..tggu kiter ea..n tlong kiter jgak coz xbsa lg ngan envrnmt kt sana..hope evrytg comes fluently lor.

Hai, mcm2 dlam pkiran cik aina nib la engt nk kna jd stdnt blik..xsnang dudk jdinye, excited la ktakan. Sampai klu online msti jer nak surf cri psal ukm la, view map UKM la, tgok sape Dean la..xmenang akal dibuatnye. Cik Aina bkan ape, runsing la kan c0z xbesa ngan UKM lg ni, cena pentdbiran dia, tatacra dia..mcam2 la. Dulu penah la stay kat UKM jap tu pun sebab c0mission ROTU taun 2008. So, tau la jgak skit2 view kolej 2..Not bad la.. I suke.

Hmmmm, sbuk cbuk jgak ngan bulan Ramadhan ni, tapi Cik Aina ad byak bnda lg nk kna prepre sblum  g stad ni. Nak kna wat Mdcl Chkup la plak..huhu terpksla ikt kan, dah prosedur namanya. Watevala kan!!

Anyway, nak ucap thanx byak2 unt my parents mama n abah, my siblgs (along, ena, aleen, eda, kakak, abe, yie, azri n adik), my lecturer UMS dulu (En Azhar, En Risalshah, EnPeter n Pn Habibi),  kengkawan merangkp skoD yang bnyak supp0rt n owez stnd by me (zaza, cpah, leza, alina,cik tiey, kak tiQah, kak Tebah, Dah, Jess, Zam, Rewl, Sylveria, Azza…huh pnat aih nak sbut smua dan yg len2 jgak). Hihi klakarnya mcam nk buat ucapan plak ea..

to be..

Apa2 pun, I hope sgat u guys trus support me ar. Owh ya, pada sesiapa yg ad advice or nak critakan pglaman blja kat UKM, jgan lpa share2 ngan kite ea. Sharing is Caring gitu!!..By the way thanxx..c u Wasssalam.
SEDAR TAK SEDAR~ DAH PUN 15 RAMADHAN

3 comments: