LinK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TINGGAKAN LINK KAMU,NANTI CIK AINA JENGUK EA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

link

~~Followers~~

Saturday, May 14, 2011

MY NETBALL TEAM-ORANGE SOUL

Salam smua..miss u all kat blog..yela kan dah lama x st0ry2 kat cni..
Erm Cik Aina teringat sweet mem0ries masa study dulu..erm smuanya ser0nok la..teringin rasanya nak blik ke msa tu smula..hehe..

Dulu kan mse dkat U, Cik Aina ad Group NetBall..Grup  ni kitorg sndri yang organize..Lau xclap mse 1st sem lg kitorg tbuhkn grup netball sebab Cik Aina n kengkwan suke j0in netball match. Asal2nya kitorg terpilih wakil Kolej E masa pertandingan sukan antara kolej (SUKUMS). Lepas jadi wakil tu, kami makin menjadi2 sampaila tbuh pasukan sndri. Kumpulan kami dikenali dengan nama “ORANGE SOUL”- jiwa 0ren la konon..erm kami sepakat bagi nama ni..then, tiap kali ada match kmi akan pakai bju oren or bju putih smua seragam..
Sepanjang penglibatan kami dalam match yang dianjurkan oleh pihak universiti, Alhamdulillah puas hati jugak la..mesti dapat no punya dalam 1 smpai 3..Pencapaian terbesar rasanya mse Netball Open UMS coz kmi dapat Pingat Gangsa or tempat ketiga daripada 10 team yang terdiri daripada pasukan dalam UMS sendiri n budak2 IPT laen kat Sabah (Kota Kinabalu)..Rasa teruja sgat..huhu..Thanx 2 all my fren (C’Pah, Leza, Leha, Diana,Quen, Haleysia xlupe jgak pgrus pasukan Al0ng, pembantu Mimi n Alina)  termasuk ngan senior kami yg j0in group (Pn SyafiQa, Pn. Hamsiah, Pn Fatimah, Pn Erma, Pn Farah n Pn Juhita) Luurve u all!!!

Cayuuukkkkk...GO gO G0 ORANGE SOUL always in my heart forever..

No comments:

Post a Comment